Hitta hit

Vägbeskrivning

Till fots: Vill du gå från Sundsvalls city är den bästa vägen Branta vägen rakt upp. Den sista biten är en fin gång- och cykelväg förbi ett skogsparti och en fotbollsplan.

Med buss: Åker du buss, tar du 3:an mot Sidsjö och kliver av vid hållplats Paviljongvägen. Du går över Sidsjövägen vid rondellen och fortsätter över bron över Sidsjöbäcken och så till vänster. Du är då inne på Arthur Engbergs väg. Fortsätt denna väg så långt du kan komma och du är framme. Kollektivverkstans lokal ligger uppe i backen till höger.

Med bil: Kommer du med bil, åker du på Sidsjövägen och svänger vänster i rondellen, över bron och sen till vänster på Arthur Engbergs väg. Kör så långt du kan komma. Uppe i backen till höger ligger Kollektivverkstans lokal. Utanför finns 4 parkeringsplatser med motorvärmare. Om det är fullt, kan du stå nere vid fotbollsplanen. Det finns också en möjlighet att parkera vid de gamla lokalerna eller längre ned på parkeringsplatsen vid Paviljongvägen och sen gå rakt över skolgården. OBS. Läs skyltarna, då området planeras om och regler ändras.